مشاوره حقوقی رایگان - ملک ارثی

سلام
بعد از فوت پدرم خواهرام گفت ملک رو‌ به اسم مادرمون بزنیم منم چون مریضی اعصاب دارم قرص مصرف میکنم خانوادم اینو پنهان کردن منم عوارض دارو دارم نفهمیدم خودم بگم میخواستم امضاکنم یکدفه نکردم ثبت که شلوغ بود گذاشتم رفتم خواستم بدونم من امضا نکردم کی یا چطوری به جای من امضا کرده ملک رو به اسم مادرم زدن اگه جعل کردن مادرم خواست کاری کنه از دست من کاری برمیاد جلوش بگیرم مثلا خواست ملک رو به خواهرام بده من جلوش بگیرم ممنون

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام ، اگر با سند رسمی انتقال داده باشند از دست شما کاری بر نخواهد آمد