مشاوره حقوقی رایگان - ضامن شخصی که فوت کرده

باسلام.بنده و همکارم دو سال پیش ضامن پدر همکارم شدیم تا از بانک وام بگیرن،الان وام گیرنده فوت کرده و همکارم هم از این شرکت رفته،میخواستم بدونم اگه وراث وام را نریزن از حقوق من کسر میشود؟و چه کاری میتونم بکنم که از من کسر نشود؟با تشکر

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله کسر می گردد پس از تسویه می توانید به طرفیت وراث دادخواست دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله ضمانت با فوت باطل نمیشود و شما میتوانید از انها مطالبه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام از ضامنین دریافت می شود اما شما نیز می توانید به طرفیت وراث اقدام نماید اما تمام دیون به فوت حال می شود و باید ار ماترک ابتدا وام پرداخت شود.