مشاوره حقوقی رایگان - وکالت طلاق

به همسرم وکالت بلاعزل طلاق دادم حضانت هم تاهشت سال ومهریه وسایر حقوقشو بجز نفقه جاریه وعده وجهیزیه بذل کرده ومشروط هست ،در بذل مهریه یک شرط گذاشتن ک سرپرستی رو بدون مدت وباحق توکیل بغیر دادم ولی اشاره به شماره برگه حضانت شده که قید شده تاهشت سال،ودر صورت اجرای شروط مهریه بذل شده وبری الذمه هستم،ولی وکالت طلاق مشروط نیست،همسرم وکیل گرفته اقدام کرده در دادنامه امده حضانت تاهشت سال وجهیزیه مستردکرده و حق رجوع به مابذل را ساقط نموده ،حق ملاقات هم یکروز درهفته دادن..
ایا شرط حضانت فرزند دربذل مهریه درسته یا نمیتونه وجه المصالحه باشه و آیا میتونه باز مهریه بگیره؟
خیلی فشار روانی رومه ،میگه بچه واسه همیشه مال من شده وتو هیچکاری نمیتونی بکنی،،،درحالیکه توافقمون تاهشت سال بوده

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید متن بذل بررسی گردد حضانت فرزند تا 7 سال برای مادر است ودختر تا 9 و پسر تا 15 بعد از آن از حضانت خارج هستند

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور اظهار نظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی مدارک و اخذ توضیحات بیشتر و گفتگو متقابل می باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

فرزندان تا سن بلوغ در دایره حضانت هستند و بعد از ان خود تصمیم میگیرند با چه کسی زندگی کنند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید جزئیات موضوع مهریه بیان گردد تا پاسخ صریح داده شود