مشاوره حقوقی رایگان - خروج خودخواسته برادر از خانه

سلام، برادرم پاییز 97 به قصد خرید از منزل خارج شده و دیگه برنگشته، ما هم متاسفانه تهران نبودیم و به دلایلی مقیم مشهد بودیم، برادر دیگرم که آنجا بوده گفتن 2 بار دیگه هم اینکار رو کرده و از خانه های گرم تهران پیداشون کردن به منزل برگردوندن منتها اعتراض کرده که بچه نیستم دنبالم بگردین، ایشون 56 ساله و مجرد هستن، صحت عقل هم داشتن، ما هم بعد از مدتها باخبر شدیم و منتظر بلکه برگردن اما هنوز نیومدن باید چیکار کنیم خصوصا که منزلی که در آن ساکن هسیم در انحصار وراثت هست و ایشون به خاطر پسر بودن 2 سهم دارن، الان ما برا اینکه احیانا موقع فروش سهم ایشون به حساب دولت واریز نشه چیکار کنیم و چجوری برای پیدا کردنشون اقدام کنیم
با تشکر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به پلیس مراجعه کنید بعلاوه اگر ساکن تهران بوده به گرمخانه های تهران و بهشت زهرا اگر نشد، سهم الارث اورا فعلا به احدی از خودتان امانت بدهید نه به دولت، چون اگر خدای نکرده فوت کرده باشد وارث دارد ، و وارثش شما می شوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما سهم ایشان را در صندوق دولت واریز نمایید.