مشاوره حقوقی رایگان - بیمه شخص ثالث

باسلام
بنده راننده ماشینی بودم که در تیر ماه امسال ماشین واژگون شد.خودم تنها بودم و هیچ شخص و خودروی دیگه ای آسیب ندید.دوروز بیمارستان بودم و تحت عمل جراحی بودم.پزشک قانونی دونوبت برام استراحت و طول درمان داد.بعد از 6 ماه از تاریخ تصادف دادسرا حکم منع تعقیب داد.وپزشک قانونی برام 24 درصد دیه نوشته

سوال اول:خواستم بدونم پرداخت دیه بیمه ماشین با ماشین فرق داره؟مثلا پراید با نیسان.چون ماشینی که دست من بوده نیسان بوده که واژگون شده

سوال دوم:آیا این درصد دیه برای ماه حرام هم فرق داره؟؟؟

سوال سوم:آیا امکان داره دفتر بیمه که ماشین بیمه بوده از پرداخت این درصد دیه سرباز بزنه و پرداخت نکنه.و اگه پرداخت نکرد چکار باید بکنم؟؟؟

سوال چهارم:در ضمن خواستم بدونم مبلغ این 24 درصد دیه چقدر هست؟؟؟

ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان دیه با پزشکی قانونی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

دیه در ماه حرام بیشتر است.
در صورت عدم پرداحت از طریق دیوان