مشاوره حقوقی رایگان - سفته ضمانت

سلام و خسته نباشید من یک سفته به مبلغ پنج میلیون تومان در بدو استخدام در یک شرکت خصوصی جهت ضمانت به صورت سفید امضا داده ام و هیچگونه رسید ندارم و در قرارداد هم قید نشده است. حدود پنج سال در آن شرکت کار کردم که شش ماه پیش بدلیل عدم نیاز از کار اخراج شدم و با مراجعه به اداره کار خواستار حق و حقوق معوق خود شدم پس از محکوم شدن شرکت به پرداخت معوقات مدیر عامل شرکت سفته مرا به عنوان بدهکاری به اجرا گذاشته و تاریخ سر رسید سفته رو 94/1/25 زده اند. میخواستم بدانم با وجود اینکه من از تاریخ سررسید سفته تا زمان اخراج از شرکت حدود چهل ماه کار کرد و بالای پنجاه میلیون حقوق به حساب بنده از طرف شرکت واریز شده است. آیا با این دلیل میتوانم ثابت کنم که بدهکار شرکت نیستم. ضمنا سفته رو در وجه شرکت نوشتن. و آیا بوسیله سه نفر شاهد میتونم ثابت کنم که سفته را بعنوان ضمانت داده ام. خیلی ممنون

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام ، می توانی از مدیر عامل شرکت به جرم خیانت در امانت شکایت کنی.

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،ابتدااظهارنامه استردادارسال کنید،اگرندادشکایت کیفری نمایید