مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام و عرض ادب
من از طریق است درج آگهی یک معامله انجام دادم و ابزار خریدم و قرار شد ابتدا فروشنده کالا رو در پست پیشتاز ثبت کند بعد 3.5 میلیون کارت به کارت کنم و همین شد و پیام از پست آمد و در سایت هم دیدم. فردای آنروز شماره مرسوله را زدم حذف شده بود که استعلام کردم گفتند پس گرفتند. و هر چی تماس میگیرم جواب نمی دهند. آیا از شماره حساب شکایت کنم یا به دادسرا بروم و شکایت کیفری کنم؟؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام به پلیس فتا مراجعه نمایید و شکایت کلاهبرداری را اقامه کنید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مصداق بارز کلاهبرداری است و شما می توانید با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید و شماره حساب طرف اعلام کنید دادسرا دستور توقیف و با استعلام معلوم میشه شماره حساب به نام چه کسی است