مشاوره حقوقی رایگان - حصر وراثت

سلام بنده در قبال مهریم مزایده ای رو برنده شدم و چون اون ملک ب اسم مرحوم پدرشوهرم هست نیاز به گواهی حصر وراثت خودش و همسرشو دارم کارامو تقریبا انجام دادم ک هنگام استعلام ورثه از ثبت احوال متوجه شدم مادر شوهر بنده فاقد سند جلدی وکارت ملی است ولی فوتش رو ثبت کرده بودن ولی گواهی فوتش رو بدون ذکرکدملی و شماره شناسنامه طبق ماده ی 29 ثبت احوال صادر کردن که شورا درخواست گواهی انحصار وراثتمو بخاطر اینکه مادر همسرم سناسنامه نداره رد کرده آیا راهی داره بتونم واسه مادرش گواهی حصر وراثت بگیرم یا اینکه واسش شناسنامه بگیرم مادرشم بعد از پدر همسرم فوت کرده و جز ورثه است

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

امکان اخذ گواهی انحصار وراثت هست ضرورتی به صدور شناسنامه نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ثبت احوال پیگیری کنید
شناسنامه ممکن نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام.از طریق ثبت احوال و شورای حل اختلاف اقدام نمایید