مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

سلام. من و همسرم الان حدود سه ساله که اومدیم تهران الان همسرم تصمیم گرفته که برگرده شهرستان و اصلا هم براش مهم نیست که نظر من چی هست و اینکه بچم اینجا میتونه بیشتر پیشرفت کنه،اینم بگم که قبلا شهرستان بودیم از لحاظ رفاهی تامین نبودیم الانم تقریبا همانطور هست
آیا من باید از ایشون تمکین کنم و رای و نظر من نباید مهم باشه؟ و اینکه ایشون اصرار داره که من اونجا خونه سازمانی زندگی کنم که بینهایت قدیمیه آیا حق من هست که خونمو خودم انتخاب کنم یا خیر؟ مورد دیگه اینکه سه سال اول زندگیمو پدرم خرجمون میداد ایشون اون موقع بیکار بود آیا میتونم درخواست نفقه کنم؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
زن باید درمنزلی که شوهرتعیین میکندسکونت کند مگزاینکه اختیارتعیین مسکن رادرحین عقدیابعدازعقدبه زن داده باشد بنابراین شمابایدبه منزل شوهربروید والا ازنفقه محروم میشوید ولی اگر منزل شوهر مساعدنباشدوعرفاقابل زندگی نباشد میتوانیددرخواست نفقه وتهیه مسکن مناسب رامطرح کنید همچنین زن میتواندنسبت به نففه ایام قبل و حال وجاریه شکایت کند