مشاوره حقوقی رایگان - قطع ارتباط

سلام
پسر چگونه میتواند بدون دادن دادخواست عدم تمکین، به دادگاه اعلام کند که دختر از فلان تاریخ قطع ارتباط کرده و با مراجعات متعدد پسر راضی به برقراری ارتباط نشده ؟ تا در صورت شکایت دختر ،پسر محکوم به اجرای وظایف و پرداخت نفقه نشود

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
باید دعوای الزام به تمکین مطرح کنید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،منظورتان ازقطع ارتباط چیه،اگرترک منزل کرده دادخواست الزام به تمکین تقدیم دادگاه نمایید