مشاوره حقوقی رایگان - در آمدن از بلاتکلیفی

با سلام اینجانب حدود 9 سال قبل ملکی قدیمی و کلنگی را در حومه تهران خریداری نمودم ملک مذکور دارای سند زمان شاهنشاهی می باشد منتها افرادبعد از خرید ملک دیگر برای سند زنی اقدام نکرده و ملک را بصورت دست نویس کاغذی و یا قولنامه به همدیگر منتقل مینمودند تا اینکه ملک به اینجانب با تمامی این مدارک بصورت قولنامه رسید .بعد از آن تصمیم به سند دار کردن ملک نمودم و دادخاست الزام به تنظیم سند را زدم و دادگاه بعد از 4 ماه با بررسی تمام زوایا حق به اینجانب دادند و لی در زمان اجرای حکم دادگاه چون حکم غیابی بوده میگوید یک سند ضامن بیار تا بازداشت شود و ما برای شما حکم سند دار شدن منزل را صادر کنیم این در حالی است که طبق اسناد موجود منزل در سال 56 قبل از انقلاب سند زده شده و بعد از آن فرد مالک دیگر هیچ مراجعه ای نداشته است خیلی قدیمی است حتی آن زمان شماره ملی هم موجود نبود و از ان زمان تا کنون حدود 6 نفر خانه را خرید و فروش نمودند و 5 بار رهن و اجاره داده شده است هیچگونه اطلاعی نیز از فرد صاحب سند ندارم و از قدیمی ترین همسایه های محله نیز پرس و جو کردم ولی کسی وی را در خاطر ندارد
ونمیدانم چکار کنم هیچ شخصی نیز راضی نمیشود منزلش بخاطر بنده مهر بازداشت شد بروی سند منزلش بخورد چند بار به دادگاه گفتم ضامن کارمند معتبر میارم تا ضمانت کند طبق قانون ...ولی قاضی فقط سند ملک دیگری را بعنوان ضامن میخواهد تا مهر بازداشت بروی آن بزند و بعد کار مرا راه بندازد....اینجا بنده بلاتکلیف هستم نمی دانم باید چیکار کنم خواهش میکنم راهنمایی کنید حکم تازه صادر شده است و هنوز یکماه نشده است ولی عملا تمام راهها بروی بنده مسدود شده است و نمیدانم از کجا شروع کنم و اینکه آیا برای سند دار شدن ملک دادخواست دیگری طرح کنم و مجددا با عنوان دیگری شکایت نمایم و یا به هیچ طریقی نمی توانم عمل کنم لطفا مرا کمک نمائید.با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

چون حکم غیابی است باید ضمانت احتمالی داده شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق قانون برای اجرای حکم غیابی باید وثیقه یا ضامن سپرده شود و یا مالک اصلی را پیدا کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اینکه حکم به صورت غیابی به نفع شما صادر شده است لذا شما مطابق تشریفات قانون آیین دادرسی در امور مدنی به علت غیابی بودن حکم ضامن ارائه نماید و ضامن می‌تواند هم کارمند دولت باشد و هم سندی رو به دادگاه ارائه تا نسبت به اجرای حکم اقدام گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بهر حال باید جهت وثیقه قاضی را راضی کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است