مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند خانه

با سلام وقت بخیر
من از همسرم جدا شده ام و مهریه دریافت میکنم بعد از اجرا گذاشتن مهریه مادر همسر سابقم سند منزل را بنام یکی از فرزندان منتقل کرده است تا پس از فوتشان ارثی به همسر سابق من نرسد و من نتوانم بعنوان مهریه توقیف کنم آیا کار ایشان قانونیه ؟ و من نمی‌توانم هیچ شکایتی کنم ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بله قانونی است مگر اثبات شود صوری است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مالک می تواند در زمان حیات نسبت به اموال خود هر نقل و انتفالی داشته باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر متاسفانه ایشون مالک هستند و در زمان حیات خود در مورد اموال خود هر تصمیمی میتوانند بگیرند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر.مگر اینکه صوری بودن معامله را ثابت نمایید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید مدرکی دال بر سو نیت وی و قصد همکاری برای فرار از دین داشته باشید اثبات سخت است