مشاوره حقوقی رایگان - مدارک موتور سیکلت

سلام. 5 6 سال پیش من یک موتور قسطی خریدم، اونموقع هیچ مدارکی از فروشنده نگرفتم و چک یا سفته هم ندادم(تقریبا مشتری دائم بودم)،حالا مدارک میخوام زنگ میزنم جواب نمیده،مغازه شو هم جمع کرده از فروشندگی اومده بیرون،هیچ مدرکی هم ندارم بابت اینکه من از اون اقا موتور و خریدم, فقط یک قلنامه داشتم که اونم گم شده ولی قولنامه های موتور های قبلی که خرید و فروش کردم و چنتا شاهد دارم. چه کار باید بکنم اگر نخواد مدارک بده؟ شکایت کنم؟ در ضمن موتور الان پارکینگ به اسم منه چون تصادف کرده بودم،اصلا نمیدونم کجا باید برم چکار باید بکنم انگار خوردم ب بن بست لطفا راهنماییم کنید،ممنون

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق شهادت شهودو با مستندات هر چه دارید اقدام کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

علیه ان شخص دادخواست الزام به تنظیم سند و استرداد مدارک موتور دهید. اگر مشکلی بود از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

علیه ان شخص دادخواست الزام به تنظیم سند و استرداد مدارک موتور دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام دادخواست الزام به تسلیم مدارک مالکیت و الزام به انتقال سند رسمی اقامه نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست الزام به تنظیم سند مطرح نمایید بدوا اظهارنامه جهت استرداد مدارک ارسال نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما باید دادخواست اثبات وقوع بیع و الزام به تنظیم سند رسمی موتور به ارائه اسناد و مدارک آن را از طریق دادگاه درخواست نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به استناد سایر دلایل دادخواست الزام به تنظیم سند بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید اثبات بیع کنید تا بتوانید وی را ملزم به ارایه مدارک کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با توجه به مبالغ پرداختی می توانید دادخواست اثبات بیع دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
علیه فروشند دا‌دخواست الزام به تنظیم سند رسمی و تعویض پلاک بدهید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دادخواست الزام به تنظیم سند و استرداد موتور دهید