مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ماشین بابت مهریه

سلام .دو روز میشه که متوجه شدم خانم بنده که داره با من زندگی میکنه برای مهریه ماشین منو که تنها راه درآمد منه توقیف سندی کرده.لطفا راهنماییم کنید که چیکار کنم.لازم به ذکره که من مستاجرهستم و دو میلیون کرایه خونه میدم.ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مدارک دارید که با خودرو کار می کنید به اداره ثبت ارائه دهید و درخواست رفع توقیف بدهید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که خودرو ممر درآمد شما می باشد می توانید نسبت به توقیف آن به عنوان مستثنیات دین اعتراض نماید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

می توانید نسبت به توقیف آن به عنوان مستثنیات دین اعتراض نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خودرو جز مستثنیات دین محسوب نمیشود و قابل توقیف است مگر خودرو
وسیله امرار معاش شما باشد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام چون خودرو شما تنها وسیله امرار و معاش شما می‌باشد نسبت به توقیف آن اعتراض نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با اثبات اینکه تنها وسیله اجرار معاش رفع توقیف نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نسبت به رفع توقیف اقدام کنید
نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به مرجع توقیف کننده اعلام مستثنیات کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر ثابت کنید تنها وسیله امرار معاش شماست از مستثنیات دین است و رفع توقیف میشود.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام درخواست اعسار دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید جهت رفع توقیف اعتراض کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به اداره ثبت مراجعه کنید و اعتراض کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ماشین وسیله کار و امرار معاش شما میباشد، تقاضای رفع توقیف بر اساس مستثنیات دین کنید

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

موضوع رو با واحد اجرای احکام توقیف کننده اعلام کنید و مدارک ارائه بدهید که خودرو راه معاش شما می‌باشد تا در زمره‌ی مستثنیات دین قرار بگیرد