مشاوره حقوقی رایگان - نم ساختمان

همسایه هم کف می‌خواهد طبقه همکف را نانوایی بزند وخانه ما بالای هم کف است ما شکایت کردیم حالا که نمی‌تواند نانوایی بزند می‌گوید قبلا خانه نم داداه من 300000 ملیون تومان هزینه کردم سقف درست کردم وکیل میگیرم وشکایت میکنم درصورتی که اصلا ما خبر نداریم سرویس ما کی نم داده وایشون کی درست کردن آیا شکایت ایشون رسیدگی می‌شود.درصمن ایشون اگر به ما اطلاع ندهد وما مطلع نشویم از نم سقف طبقه پایین وهزینه تعمیر زیاد شود حکمش چیست

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام می تواند خسارت مطالبه کند و در این خصوص مرجع قضایی رسیدگی و تصمیم خواهد گرفت

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید تامین دلیل می نموده و ادعای خود رااثبات نماید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دلایل و مدارکی در این خصوص نداشته باشد دعوی وی رد خواهد شد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

ایشان به عنوان مدعی باید ادعای خود را با دلیل ثابت کند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام باید بررسی شود و در نهایت موضوع مالی است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ایشان ابتدا باید خراب بودن لوله های فاضلاب یا آب طبقه شما را ثابت نماید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

باید تامین دلیل داشته باشد. برای رفع نم تا لوله عوض نشود نم دوباره می آید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در نهایت با تشخیص کارشناس می تواند مطالبه خسارت نماید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از طریق تامین دلیل کارشناسی شود تا میزان خسارات اثبات شود . در هر صورت اثبات ادعا بر عهده ایشان است نه شما

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

در صورتی که به موضوع تعمیر و هزینه را به شما اطلاع نداده باشد، امکان مطالبه از شما را هم نخواهد داشت