مشاوره حقوقی رایگان - دونفر برا 400 میلیون برگه اعسار منا امضا کردند میخواستم ببینم اعسار چطوری

دونفر برا من اعسار امضا کردند اعسار چطوری

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید در مرحله دادگاه شهادت خود را اعلام و دادگاه بر اساس شهادت شهود اعسار را رد یا قبول می‌نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دادخواست خود را ثبت کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اعسار به مبنی درخواست شما برای نحوه تقسیط پرداخت بدهیتان است که باید دو نفر شاهد داشته باشید . اگر باز هم سوالی داشتید از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید در دادگاه با ارائه ادله اثبات نمایید که معسر هستید و

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

موضوع نیاز به گفتگو دارد از طریق پنل مشاور تماس بگیرید ضمن اینکه سوالتان مبهم می باشد و مشخص نیست که چه چیزی مد نظرتان می باشد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دادگاه با استعلام اموال شما تصمیم می‌گیرد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید عدم تمکن و ملائت خودرا اثبات نمایید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام باید دادگاه هم بیایند

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام.شهود باید در وقت مقرر در دادگاه حاضر و ادای شهادت نمایند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر اعسار از پرداخت محکوم به باشد باید شهادت بدهند مالی غیر از مستثنیات دین ندارید و از میزان درآمد شما و مبلغ محکومیت هم آگاه باشند

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. در جلسه مربوط ب اعسار درخواست اعسار شما بررسی خواهد شد و از شما و در صورت لزوم از شهودتان در خصوص وضعیت مالی شما سوالاتی خواهد شد. یک جلسه معمولی خواهد بود

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

سلام ان دونفر با توجه به شناختی که از شغل ودرامد شما دارند طبق فرم استشهادیه وامضای شهود دادگاه رای به تقسیط خواهند داد