مشاوره حقوقی رایگان - داشتن وکالت از مادر و گرفتن پول

سلام به مادر من ارثی رسید و من از ایشون وکالت داشتم و وقتی ارث ایشون ب حسابشون واریز شد بنده پول رو برداشت کردم و ایشون فردا در بیمارستان ب دلیل کرونا فوت شدند حالا خواهر من از من شکایت کرده آیا من کار اشتباهی کردم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله و شما باید وجه را مسترد نمایید یا ادله و مستندات مبنی بر بدهکاری مادر داشته باشید یا

آنیا علویان امیری

سرکار خانم آنیا علویان امیری:

سلام در مقطعی از دوران اوجگیری اپیدمی غالب رحلت هارو با عنوان ابتلای به کرونا ثبت میکردند حال آنکه به واقع دلیل فوت عوامل متنوع دیگری بودند. باید دید خواهر محترم شما چه دلایلی جهت اثبات عرایضشون ارائه میدهند. صرف ادعا مثبت حقانی ایشون یا صرف فوت والده ی محترمه شما با گواهی فوت به دلیل کرونا مثبت بیحقی ایشون نیست.

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام.بله چون حق مادرتون بوده و پس از فوت ارث محسوب شده و با وجودی که شما وکالت داشتین خواهرتون میتونه حساب دوران وکالت رو از شما مطالبه کنه.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید پول بین شما و خواهران تقسیم بشه که سهم شما دو برابر خواهر است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام موضوع شکایت مهم است و همچنین قصد شما بهتر است یک تماس با من داشته باشید.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

حاصل فروش آن مال ارث محسوب شده پس باید بین همه وراث تقسیم شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر پول را تقسیم می کردید اشتباه نبود و اگر برای خودتان برده اید قطعا اشتباه کرده اید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. در صورتی ک دلیلی دال بر اینکه مادرتان قبل از فوت رضایت و اراده در برداشت توسط شما داشته اند دارید مشکلی پیش نخواهد امد در غیر اینصورت
برداشت شما
براشت بدون مجوز از ماترک مادر است ک باید توافق سایر وراث را داشته باشید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام بعدازتعیین اننحصارورثه بایستی پول بین شماوخواهرتان تقسیم گردد،سهم شمادوبرابرخواهرتان خواهدبود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر بتوانید مراوده مالی با مادرتان اثبات نمایید مشکلی نخواهد بود در غیر این صورت حساب تصدی دوران وکالت قافل مطالبه است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به هر حال سهم الارث سایر وراث باید پرداخت شود

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام پولی که برداشت نموده اید جزء اموال متوفی می باشد و به کل ورثه ارث می رسد چه آنکه داشتن وکالت به مفهوم مالکیت نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر در ان زمان وکالت داشتید و بر اساس وکالتنامه عمل کردید موردی نیست

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بله می بایست حساب دوران وکالت را به موکل پس دهید. مرتکب خیانت در امانت بسته به مفاد وکالتنانه می شوید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اینکه ایشان در قید حیات بودند و شما وکالتی که از ایشان داشتید وجوه را از حساب ایشان برداشت نموده اید و خدشه ایی به اقدام شما وارد نیست

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

اگر سهم الارث خواهر رو ندهید قطعا کار اشتباهی کرده اید و‌ممکن است در دادگاه محکوم شوید.

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

اگر قبل از فوت برداشت انجام شده باشد، مشکلی نیست

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

دقیقا ایشان هم سهم الارث دارند

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. خیر اما با فوت مادر وکالت منفسخ وباید پول بین وراث مثل بفیه ماترک تقسیم شود..