مشاوره حقوقی رایگان - مالیات بر ارث

ببخشید پدرم فوت کرده مادرم یه چک داده بود بهش الان که پدرم فوت کرده به وراث میرسه الان تو ذهن شما هست چرا چک پیش پدرم هست مادرم و پدرم سالها از هم جدا زندگی میکردن اختلاف داشتن برای انجام معامله ای مادرم به پدرم چک داد و چون نتونست پرداخت کنه چک رو برگشت زد و خونه مادرم رو توقیف زد الان اون چک تو دفترخونه هست و قانونا اینو میدونم به وراث میرسه میخواهیم بریم اون چک رو بگیریم اما وقتی برای پولهای تو حساب رفتیم بگیریم گفتن مالیات بر ارث رو داشته باشیم پدرم هیچی نداره قبل فوت همه رو بخشیده جز خانوادش فقط حقوق مونده که اونم بخاطر اینکه چک رو برگشت زده دچار مصیبت شدم خلاصه اینکه چون برای پولهای تو حساب گفتن مالیات برا ارث لازم هست برای گرفت چک از دفترخونه برگه حصر و وراثت رو داریم آیا مالیات بر ارث لارم هست

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

برای استفاده از تمام اموال متوفی مالیات بر ارث لازم است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر وجه چک را می خواهید مالیات بر ارث دارد اگر اصل چک را می خواهید مسترد کنید مالیات بر ارث ندارد

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

برای گرفتن برگه چک‌ مالیات لازم نیست
تشکیل پرونده مالیات بر ارث باتوجه به اینکه پدرتان چیزی نداشته مشمول معافیت میشه و خیلی هم طول نمیکشه

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

برای گرفتن لاشه چک ، مالیات بر ارث نمی‌خواهد اما اگر وجه آنرا بخواهید اقدام کنید قطعا بله.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام پاسخ دقیق به سوال جنابعالی مستلزم بررسی مدارک مربوطه و جزئیات امر می باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله تا زمانیکه مالیات بر ارث را ندهید هیچ تصرفی نمیتوانید در اموال متوفی داشته باشید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر برای اخذ اصل چک صرفاً گواهی انحصار وراثت کفایت می‌کند و دفترخانه اصل چک را به شما خواهد داد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

از اداره مالیات محل خود برگه رو بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر حصروراثت محدود دارید ک نامه مالیات ب ارث لازم نیست....