مشاوره حقوقی رایگان - ممنوع الخروجی

سلام من دوسال پیش ترکیه بودم یک سال اقامت گرفتم بار دوم تمدید کردم اما راند و گرفتم خود کملیک موند اداره پست چون جلو خونه منو چاقو زدند پول پاسپورتم دزدیدند 8روز بیمارستان بودم پلیس هم شکایت کردم با برگ عبور وارد ایران شدم یک سال از ورودم به ایران میگذره پاسپورت جدید گرفتم از کجا بدونم من دیپورت شدم یا نه

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق سفارت ترکیه با اعلام کد ملی و یا شماره کملیک

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق سفارت مربوطه می توانید پیگیری نمایید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام از طریق پلیس گذرنامه میتوانید پیگیر وضعیت خود شوید. یا وزارت امور خارجه

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام از طریق سفارت ترکیه موضوع را پیگیری نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

از پلیس گذرنامه - یا سفارت ترکیه در ایران

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق سفارت مربوطه پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر دیپورت شده باشید دیگر به شما ویزا نخواهند داد و باید به سفارت همان کشور مراجعه نمایید و درخواست بدهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از طریق سفارت مربوطه می توانید پیگیری نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما حقوقی نیست بهتراست از اداره گذرنامه جویا شوید