مشاوره حقوقی رایگان - زندانی برای بیماری خاص به خاطر بدهی

من مبلغی پول از کسی گرفتم 50 میلیون و سفته 150 میلیون تومانی دادم و به خاطراف بیماری ام اس از کار افتاده هستم سفته رو اجرا گذاشته آیا برای بیماران خاص حبس در نظر گرفته میشود

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بسته ب نظر قاضی است . شرایطتتان را از طریق درخواست مشاوره از پنل کاربری مطرح کنید تا برای گرفتن تخفیف در پرونده راهنمایی شوید . البته با بیان جزییات ماجرا

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورت بیماری شما به تایید پزشک معتمد برسد حبس شما منتفی و تبدیل به مجازات‌های جایگزین خواهد شد

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

اولا سفته حقوقی است نه کیفری و در صورت عدم پرداخت کار به توقیف اموال میرسد در ثانی میتوانید با تقدیم دادخواست اعسار موقتا اجرای حکم را تا صدور حکم قطعی اعسار به تاخیر بیندازد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله. ولی شما میتوانید درخواست تعویق مجازات حبس را بدهید

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

فرقی نداره فقط شاید وقتی درخواست اقساط بدهید شرایطتون رو در نظر بگیرند. الزاما به زندان نخواهید رفت

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام در صورتیکه بیماری شما به تایید پزشک متخصص برسدحبس شمامنتفی وبه جزای نقدی تبدیل خواهدشدنیازبه گفتگو دارد از طریق پنل مشاور تماس بگیرید،لازم به ذکر است که سفته حقوقی می باشدونه کیفری درصورتی که محکوم به پرداخت گردیددادخواست اعساربه تقسیط مطرح نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید با عدم تمکن اعسار دهید که در ابن صورت جلب منتفی است
باید شرایط با تایید پزشک معتمد برسد امکان مجازات جایگزین می باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله ولی تحت شرایطی میتوانند از نظام نیمه ازادی یا پایبند الکترونیکی استفاده کنند

آنیا علویان امیری

سرکار خانم آنیا علویان امیری:

با سلام و احترام. قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی محدود به هیچ استثنایی نبوده و در برابر همه افراد بصورت یکسان اعمال می شود. شما میتوانید جهت اعمال مساعدت در پرداخت محکوم به، با ارائه مدارک مثبت عدم توانایی در پرداخت یکجای .... دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به بدهید... موفق باشید

مهدي  داودي

مهدي داودي :

در صورت محکومیت، درخواست اعسار تقدیم کنید که با توجه به شرایط شما قابل تقسیط است

سمانه سبزی کار

سرکار خانم سمانه سبزی کار :

سلام اگر بتوانید اثبات کنید که مبلغ بدهی 50 ملیون تومان و مابقی به عنوان ضمانت است از پرداخت 150 تومان رها میشوید در غیر اين صورت در صورت محکوم شدن به پرداخت کل سفته ها درخواست اعسار بدهید و بدهی خود را تقسیط کنید با توجه به بیماریتان.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام تحت شرایطی با تشخیص پزشکی قانونی
البته در امور مالی و حقوق الناس نیاز ب بررسی توسط قاصی دارد و ممکن است ب صورت موقت ب تعویق بیافتد

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

سلام قانون برای همه یکسان است

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

حکم حبس معمولا صادر می‌شود اما می‌توان با توجه به وضعیت خاص درخواست عدم تحمل کیفر را به اجرای احکام زندان ارائه نمایید که با ارجاع به پزشکی قانونی موضوع بررسی می‌شود