مشاوره حقوقی رایگان - سند تک برگ آپارتمان

با سلام
من یک آپارتمان خریداری نموده ام و مقرر شده است که در تاریخ 20 اسفند 97 در دفترخانه سند از طرف فروشنده به اینجانب انتقال یابد ولی در روز جاری از طرف فروشنده به من اعلام شده است که دفترخانه به دلیل اینکه سند قدیمی است و اصطلاحا تک برگ نیست امکان انتقال را ندارد و باید حتما سند تعویض شود .
حال با توجه به اینکه مراحل تبدیل سند قدیمی به سند تک برگ زمانبر می باشد و تا پایان سال جاری غیر قابل انجام است و فروشنده نیز نیاز به پول جهت معامله دیگری دارد ، پیشنهاد وکالت بلاعزل داده است و بدین صورت من باید تمام هزینه را بدهم و وکالت بگیرم و بعد از آماده شدن سند تک برگ انتقال انجام گیرد .
لطفا راهنمایی فرمائید که آیا واقعا برای سند زدن حتما باید سند تک برگ باشد؟
راه قانونی چیست ؟
با تشکر
مهدی فرزادی

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شما می توانید مبایعه نامه تان را به صورت رسمی دردفتراسنادرسمی تنظیم وثبت کنید