مشاوره حقوقی رایگان - ابطال وقت نظارت و تجدید

سلام وقت بخیر در مورد یک پرونده رایانه ای من رو به عنوان مطلع برای شعبه دادیاری خواسته بودن که رفتم بعدش قرار منع تعقیب صادر شد حالا این جمله نوشته شده این یعنی اینکه شاکی اعتراض کرده؟
در تاریخ 10/21 وقت نظارت به لحاظ صدور تصمیم نهایی ابطال شد، تجدید و برای تاریخ 5/11 تعیید گردید
بعد ازین نوشته که ابلاغیه با شماره فلان جهت ابلاغ دادنامه برای شما صادر شد
بعدش نوشته برای اونیکه شاکی بوده صادر شده ابلاغ دادنامه
و در خلاصه پرونده نوشته پرونده مختومه است
با توجه به مواردی که نوشتم الان یعنی شاکی درخواست تجدید نظر داده؟

پاسخ ها :

ابطال وقت نظارت تجدید وقت نظارت وقت نظارت