مشاوره حقوقی رایگان - ابطال وقت نظارت

سلام در پرونده طلاق بنده نوشته شده بود که وقت نظارت دفتر در 12/24 ابطال شد یعنی چی؟
ابطال شده یعنی رای ابطال شده چون رای نهایی صادر شده اما منتظر تجدید نظر و واخواهی بودن که اعتراض ندادن

پاسخ ها :

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

با سلام
ببینید دادگاه معمولا تا انجام تصمیم بعدی وقت نظارت تعیین می‌کنه ولی اگه قبل از اون پرونده مستعد رای باشه اقدام به صدور رای می‌کنه. خیلی مسئله مهمی نیست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
وقت نظارت از امور مربوط به شعبه است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر منظور این است که بعلت صدور رای وقت دفتر باطل شده است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در مهلت قانونی میتوانند اعتراض کنند در غیر این صورت قطعی خواهد شد

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام کاربر گرامی سوال شما قبلا پاسخ داده شده‌است. خیر رای باطل نگشته است

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. وقت نظارت دفتر برای سپری شدن مهلت اعتراض احتمالی طرف دعوا به رای صادره بوده است. ابطال وقت نظارت یا طرف در مهلت فوق اعتراض داده یا نداده است. لذا پرونده از حالت نظارت درآمده است. در ضمن رای باطل نشده است .

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

وقت نظارت مربوط به امور داخلی شعبه است به صدور رای و خود رای کاری ندارد.

سمانه سبزی کار

سرکار خانم سمانه سبزی کار :

سلام وقت نظارت یعنی بررسی پرونده اون وقت باطل شده نه رای

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. رای ابطال نشده. وقت نظارت مربوط به امور اداری خودشان است. خودتان را درگیر آن نکنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

وقت نظارت مربوط به شعبه است
جای نگرانی نیست
منتظر ابلاغ باشید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مربوط به روند شعبه می باشد وقت ابطال شده ارتباطی با رای ندارد