مشاوره حقوقی رایگان - ابطال وقت نظارت

در خلاصه پرونده شده وقت نظارت بر دفتر در 12/25 ابطال شد یعنی چی؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
وقت نظارت از امورات مربوط به شعبه است نگران نباشید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام یک روند اداری است و مربوطه به دستگاه قضایی است نیازی به پیگیری نیست ابلاغ جدید باشد به شما ابلاغ خواهد شد و اطلاع رسانی

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

وقت نظارت برای رسیدگی پرونده توسط شعبه است و نیازی ب حضور شما نیست. اما اگر لابحه و دفاعیه . مدرکی دارید تا ان تاریخ باید ضمیمه و ارسال نمایید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام کاربرگرامی وقت نظارت مربوط به امور اداری و نظارتی شعبه می باشد و تاثیری بر روند رسیدگی پرونده ندارد نگران نباشید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

این موضوع مربوط به امور اداری شعبه است

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. وقت نظارت مدتی است که برای انجام اقدامات دفتر دادگاه یا دستورات قاضی تعیین می شود به عنوان مثال استعلامی از مرجعی صورت گرفته و تا پاسخ آن مرجع وقت نظارت تعیین می شود . . حال یا این اقدامات انجام شده یا به دستور قاضی به وقت رسیدگی تبدیل شده و یا پرونده آماده صدور رای است و....

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مربوط به شعبه است جای نگرانی نیست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام این جمله معنی خاصی ندارد باید دلیل آنرا حضورا پیگیری کنید

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام ، یعنی وقت نظارت و احتیاطی دیگری برای تاریخ جدید باید تعیین گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

وقت نظارت مربوط به امور اداری شعبه است
منتظر ابلاغ باشید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مربوط به روند داخلی شعبه می باشد تا پرونده از روند رسیدگی خارج نگردد