مشاوره حقوقی رایگان - واخواهی

با سلام و عرض ادب و احترام خدمت عزیزان.شکایتی از من شده بود در تاریخ شهریور1400 از یک استان دیگه که بنده رو به اتهام توهین در فضای مجازی خواسته بودن(نیابت قضایی)،بنده هم از طریق دفتر قضایی لایحه ای برای دفاع از خود فرستادم.بعد از گذشت حدود 3 ماه بهم پیام اومد که شما در دادگاه حاضر نشدید و محکوم شدید و دلایل و مستندات شما محکمه پسند نبود،و جرم شما در دادگاه ثابت شده و شما به دلیل نداشتن سوابق کیفری به پرداخت 200 میلیون ریال شدید،20 روز فرصت واخواهی و بعد از ان 20 روز فرصت اعتراض دارید .در این مدت حتی یک پیامک ابلاغیه تو موبایل یا یک پیام ابلاغیه تو سامانه ی ثنا برای من نیومده که از خودم دفاع کنم.
سوال بنده از وکلای عزیز این هست که من لایحه ای برای واخواهی فرستادم،آیا امکانش هست که اون 20 میلیون تومان به زندان یا جزای سنگین تر تبدیل بشود؟!

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

با سلام،لایحه شما یا ارسال نگردید و یا دفتر شعبه،داخل پرونده نگذاشته، والا رای می بایست حضوری باشد،بهر حال،در مهلت20روزه،واخواهی کنید ودر لایحه واخواهی،دفاعیات گذشته و دلایل جدید را ارائه کنید،همان شعبه مجددا به اتهامتان،از اول،رسید می کند ودر جلسه واخواهی حتما شرکت کنید،