مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام.زوج در حکم طلاق محکوم به استرداد جهیزیه ومبلغ ماهانه یک میلیون تومان (بابت نفقه معوق)شده است.زوجه به اختیار منزل مشترک را ترک و با توجه به داشتن کلید منزل اقدام به بردن برخی از وسایل زوج به خاطر تعهد در قبال استرداد جهیزیه ،اقدام به تعویض قفل نموده و پرداخت ها را نیز انجام می دهد(مبلغ 1 میلیون بابت نفقه در هر ماه).حال بعد از بردن جهیزیه توسط زوجه ،زوجه اقدام به طرح شکایت ترک انفاق نموده است.راهنمایی

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر حکم طلاق صادر شده دیگر شکایت ترک انفاق معنی ندارد

هدی فرخی

سرکار خانم هدی فرخی :

اگر يكبار در خصوص نفقه حكم صادر شده دعواي جديد رد مي شود مگر زوجه در خصوص نفقه ي معوقه اقدام نموده باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شکایت ترک انفاق نتیجه ای نخواهد داشت