مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به درصد اعمال شده کمیسیون ماده 15

سلام و وقت بخیر
با سلام احتراما به استحضار عالی می رساند اینجانب ی.پ فرزند مرحومالف. به نتایج و اعمال درصد کمیسیون ماده 15 اعتراض خودم را اعلام می دارم ایضا پدر اینجانب با عوارض شیمیایی از ناحیه چشم، ریه و اعصاب درگیر بوده و یکسال بستری شدن در بیمارستانهای پارس آباد و تبریز بخاطر دیالیز بودن و مشکلات کلیه در شرایط سختی قرار داشته و دکتر از جراحی پدرم منصرف شده و دلیل دکتر به خاطر مشکلات ریه و شیمیایی بودن و عوارض آن بوده است و لذا در نهایت به مرگ و فوت پدرم منتهی شده است و لذا متمنی است دستور فرمائید جهت تجدید نظر در نتایج اعمال شده کمسیون به درخواست پیگیری و بازنگری در این مورد انجام گیرد
سوالم اینجاست این درخواست اعتراض رو به کجا بفرستم لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام لطفا به مرجع صادر کننده رای بروید و پیگیری کنید که میخواهید تجدیدنظر خواهی کنید