مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای صادره کمیسیون ماده 15 بنیاد شهید

با سلام و خسته نباشید
خواستم در مورد اعتراض به رای کمیسیون ماده 15 بنیاد شهید بنده رو راهنمایی کنید...
پدر بنده جانباز 45 درصد و دارای 4سال اسارت میباشد.
ایشون دارای مشکلات و مجروحیت از ناحیه لگن؛دندان؛ عوارض شیمیایی ریه .چشم و پوست،قطع عصب اولنار دست؛شکستگی دست و پا؛اصابت ترکش در سر و دست؛ دارای مشکلات گوارشی,کبد ؛قلبی و...
در سال 1400 به کرونا مبتلا شدن و با وجود عوارض شیمیایی ریه نتوانستند در برابر این بیماری منحوس دوام بیارن و فوت کردند.
پرونده ایشان را به کمیسیون ماده15 بنیاد شهید فرستادیم اما عوارض شیمیایی ریوی برای ایشان تایید نکردن و علت فوت ایشان را کرونا اعلام کردن.
لازم بذکر است در زمان حیات ایشان عوارض شیمیایی ریه .چشم و پوست از طرف ستاد ناجا(چون سرباز ناجا بودند که اسیر شدن وبه جانبازی نائل آمدند) تایید شده و مدارک و مستندات معتبر هم داریم که بنیاد شهید هم گفتند ملاک ما تاییدیه یگان خدمتی بابت عوارض شیمیایی ریه هست تا ایشان را بعنوان شهید احراز کنیم.
اما رای کمیسیون خلاف گفته های بنیادشهید بود و تایید نکردن و همچنین برای اعتراض به رای ماده 15 بنیاد شهید گفتند که ماده16 به شما تعلق نمیگیرد و ما نمیتوانیم شما را به کمیسیون ماده16 بفرستیم.
سوال بنده اینه چطور میتونیم به رای کمیسیون ماده 15 اعتراض کنیم؟ آیا باید به دیوان عدالت اداری مستقیما شکایت کنیم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خطاب به دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید.