مشاوره حقوقی رایگان - افترا، توهین

با سلام، بنده دانشجوی یکی از دانشگاه های دولتی ایران هستم و ساکن خوابگاه می باشم، یک فرد نامشخص (به قصد دشمنی) به حفاظت دانشگاه اطلاع داده بود که من در اتاق خوابگاه هر روز استعمال مواد مخدر دارم. و یک روز پرسنل حفاظت به بازرسی اتاق بنده آمدن و فقط یه بطری الکل برای زخم بدن و چند سی سی متادون با مصرف شخصی که زیر نظر کلینک های ترک اعتیاد هستش همراه با مجوز قانونیش، که چند روز بعدش همه ی 3 نفر اعضای اتاق احضار شدیم که قضیه را شرح دهیم که متاسفانه رئیس حراست جلوی عموم به من گفت 100درصد اتهامات و دزدی ها و مشکلات خوابگاه ها بر عهده ی جنابعالی است چون این متادون مال شماست!! و این حرف باعث شد که اون 3 نفر توی کل دانشگاه دهن به دهن پخش کنن که من شیشه ای و معتاد هستم و کفش و وسیله و هرچی باشه می دزدم که پول موادم جور بشه، الان هنوز ثابت نکردن که من خطایی دارم یا نه ولی چندین نفر تهمت دزدی وسایل رو بهم زدن و کاری کردن که دیگه خجالت میکشم برم دانشگاه. بنده 3 تا ثبت اختراع بین المللی دارم و شاغل نیروهای مسلح نیز هستم. سوالم این بود که چطوری می توانم از این چند نفر که تهمت دزدی زدن و همچنین از اون حراستی که بدون دلیل و مدرک اون حرف رو زده شکایت و طلب حیثیت کنم؟ بسیار سپاسگذارم

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

میتونید به اتهام افترا شکایت کنید.ادعاتون با شاهد قابل اثبات هست