مشاوره حقوقی رایگان - سلام

سلام از بنده به اتهام مطالبه طلب شکایت شد ولی به دلیل نداشتن مدارک لازم رای به نفع بنده صادر شد در حین جلسات دادگاه بنده ور احضاراتم ذکر کردم که شاکی بندونه مدرکی از بنده شکایت نموده و قصد اخاذی از بنده را دارد .حالا شاکی به خاطر همین کلمه(اخاذی)از بنده به جرم افترا شکایت نموده .سوال بنده این است چه دفاعی در جلسه دادگاه از خود انجام بدهم با سپاس

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
باتوجه به اینکه کلمات شما بعلت طرح شکایت شاکی وتحت تاثیر شکایت ایشان ودرجریان رسیدگی دادگاه بود افترامحسوب نمیشود

یعقوب زیرک قولنجي

یعقوب زیرک قولنجي :

استان :

چون قصد مجرمانه و اضرار به غیر نداشته اید و در جهت دفاع از خود ناخواسته به زبان آورده اید لذا جرم نیست همین توضیح را مرقوم بفرمایید