مشاوره حقوقی رایگان - تنصیف اموال

آیا تنصیف اموال شامل مستثنیات دین هم میشود?

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بحث مستثنیات دین که در ماده 524 قانون آیین دادرسی مدنی آمده شامل تنصیف اموال نمی‌شود و هر گونه مالی که پس از کسر دیون باقی مانده در صورت درخواست زن و حکم دادگاه باید بین زن و شوهر نصف شود.
شما می توانید برای مشاوره بیشتردر این خصوص بابنده و یا سایر همکاران محترم تماس حاصل نمایید

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

خیر تنصیف اموال شامل مستثنیات نمی شود

پرسشگر :

ببخشید من بازم درست متوجه نشدم الان من که یک مسکن مهر دارم و جزء مستثیات دینم شده همسربنده در جریان تنصیف مال میتواند روی ان اقدام کند یا خیر؟
ممنون از زحماتیکه میکشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است خیر شامل تنصیف نمی‌شود