مشاوره حقوقی رایگان - چک

با عرض سلام و خسته نباشید
بنده 75000000میلیون ریال چک کشیدم بعد پولش رو کارت به کارت انجام دادم و چک و ازش نگرفتم طرف هم رفته به شورای حل اختلاف شکایت کرده مبنی بر این که پولم را نمی دهند بنده هم پرینت بانکی را به شورا بردم ولی محکومم کرد و ارجاع داد به دادگاه؛ حالا سوال بنده این است که آیا راه حلی برای این کار وجود دارد. ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

وکیل گرامی با سلام و سپاس از همکاری شما و پاسخ به مشاوره ها. لطفاً شرح پاسخ حقوقی خود را درج فرمایید. شماره تماس شما در دسترس مخاطبان است.