مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تمکین

باسلام و خسته نباشید.
من از خانمم شکایت الزام به تمکین کردم و خانمم تمکین نکرد. حکم بنفع من صادر شد. خانمم به دادگاه تجدیدنظر اعتراض زد بازم حکم بنفع من صادر شد.
1- ایا الان میتوانم منزل اجاره ایم را تحویل بدهم مشکلی برایم پیش نمیاد.
2- ایا بحساب خانمم پول بریزم هنوز به پرداخت نفقه محکوم نشده ام. ممنون از شما

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،خانه راداشته باش،بعدازصدوراجراییه نفقه را میتوانید نپردازیدوتقاضای ازدواج مجددنمایید