مشاوره حقوقی رایگان - پیامک دادستان برای سایت های شرط بندی

از سوی دادستان برای من پیامکی اومد که با این شماره کارت هزینه ای انتقال داده شده تو سایت های شرط بندی و مجازات و ... نوشته بود.
من الان تقریبا 2 ساله هیچ فعالیتی ندارم و حتی سایتم باز نکردم
و کلا شاید 50 تومن یا 100 تومن واریزی داشتم و هیچی برداشت نکردم...
فقط نمیدونم چرا بعد از 2 سال پیامکش اومده؟
امکاشن هست مشکل ساز بشه یا صرفا فقط هشدار بود؟
چون 2 سال هیچ فعالیتی حتی باز کردن سایت هم نداشتم...
حتی تا الانم کارتم مسدود نشده...

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
صرفا هشدار بوده و به هیچ عنوان وارد سایت نشوید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر برای اولین بار تان اسبت به مرجع تقویت کننده و مسدود کننده حساب مراجعه و با اخذ تعهد مکتوب نسبت به آزادسازی حساب خود اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام عمل شما جرم قماربازی است و اگر شما دوباره وارد این سایت بشوید و
شرط بندی را تکرار نمایید حتما پرونده شما به دادسرا ارسال خواهد شد و مجازات تعیین میشود