مشاوره حقوقی رایگان - پیامک دادستانی برای شرط بندی

سلام.بنده با یک کارتم در سایت شرطبندی بازی کردم.ولی پیامک برای تمام حساب هایم آمده ک در سایت شرطبندی بوده اید.و بعداز پیام دیگه هیچوقت وارد سایت نشدم.لطفا راهنماییم کنید.
متن پیام:
حساب بانکی شما به شماره 606........724 از طریق سامانه هوشمند، در حین فعالیت در قمارخانه های مجازی در سال جاری شناسایی شده است.
طبق قانون، هرگونه قماربازی، شرطبندی و بخت آزمایی در فضای مجازی جرم است و برای مرتکبین حرفه ای تا 10 سال حبس بعنوان مجازات در نظر گرفته شده است.
معاونت فضای مجازی دادستانی کل کشور

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان اعلام جرم و طرح شکایت علیه شما وجود دارد که باید سامانه بررسی گردد
...

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام این موضوع می‌بایست تخصصی با شما صحبت شود اما پرونده شما به دادسرا ارجاع خواهد شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما مرتکب جرم شده اید و باید به موضوع شما در مراجع قضایی رسیدگی شود
و شما باید به مرجع توقیف کننده حساب مراجعه نمایید و

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شما مرتکب جرم شرط‌بندی شده اید و به زودی ابلاغیه دریافت خواهید نمود میتوانید موضوع را از طریق شعبه توقیف کننده پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
این پیام هشدار است و اگر مجدد وارد سایت نشوید مشکلی پیش نمیاد.
توجه داشته باشید طبق قانون فعالیت در سایت شرط بندی جرم است و مرتکب به مجازات تا شش ماه حبس یا تا 74 ضربه شلاق محکوم می شود.
امکان تبدیل حبس یا شلاق به جزای نقدی نیز وجود دارد.
امکان تعلیق اجرای مجازات نیز وجود دارد.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که حساب‌های شما قفل نشده و از طریق پلیس فتا نیز با شما تماس نگرفته‌اند نیاز به کار خاصی ندارید و مرتکب جرم نیز نشوید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات ارائه شده نیازمند بررسی دقیق‌تر اسناد و مدارک جهت ارائه راهکار مناسب حقوقی و بررسی جزئیات می‌باشد