مشاوره حقوقی رایگان - شرطبندی

سلام من حدود 7 یا 8 ماه پیش یکم در سایت های شرطبندی بازی کردم و چند بار پول از حسابم به سایت واریز کردم و همشو هم باختم.
از اون روز دیگه بازی نکردم تا الان که یک اس ام اس با سر شماره دادستانی به فرستاده شد با این عنوان. از حساب شما به سایت های شرطبندی پول واریز شده.چنانچه از روی بی اطلاعی به این سایت ها مراجعه کرده اید لطفا تکرار نشود در غیر اینصورت مجازات این کار 6 ماه حبس و شلاق میباشد.

من از شما سوالم اینه که ایا کاری باید بکنم؟؟
ایا این پیامک برام دردسر میشه چون من الان 8 ماه هست که اصلا بازی نکردم ؟
ایا پام به دادگاهو اینا باز میشه؟؟؟

ممنون میشم به 3تا سوال پاسخ بدید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما لازم نیست کاری انجام دهید فقط نباید وارد سایت بشید و اگر وارد بشید و تراکنش داشته باشید حساب شما از طرف دادستانی مسدود می شود.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر نگران نباشید فقط به هیچ وجه به این سایتها پول واریز نکنید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

خیر به شما تذکر داده شده درصورت تکرار مجازات می شوید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا پیامک هشدار واخطار برای شما ازسال میگردد در صورت تکرار وورود به اینگونه سایت‌ها پرونده قضایی برای شما تشکیل میگرددتوصیه میشود وارد اینگونه سایت‌ها نگردید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما مطلقا نباید دیگر وارد این سایت بشوید و اگر دوباره شرط بندی نمایید پرونده شما به دادسرا ارسال خواهد شد و مجازات خواهید داشت و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام این پیام جنبه یادآوری دارد لذا اگر مجدد وارد شوید محکوم می شوید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام در صورتی که شاکی داشته باشید احضار می شوید در این خصوص ممکن است اشخاصی که وجه پرداختی به حساب شما داشته باشند شکایت کنند