مشاوره حقوقی رایگان - سلام برای فک پلاک من ماشین خریدم حالا نمیاد سند بده پلاک عوض کنم

سلام.. من ماشین نیسانی خریدم پول هم دادم 10 میلیون هم گذاشتم برای سند بعد فهمیدم سند 3 خرج هست مالیات هم نداد گفتم بیا سند بزن گفت مالیات خرج سند قبول کن تا بدمت حالا رفت شکایت گذاشت رو پلاک من هم اظهارنامه 3 بار فرستادم نمیاد برای پلاک حالا من چه جوری شکایت رو پلاک بردارم.. ممنونم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما ابتدا بفرمایید قرارداد دارید یا خیر. اگر دارید می توانید اقدام برای سند نمایید اگرهم سوالی دارید تماس بگیرید

مهدي  داودي

مهدي داودي :

دادخواست الزام به انتقال سند تقدیم کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و تعویض پلاک بدهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از دادگاه الزام به تنظیم سند و فک پلاک را بخواهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما می توانید با ارائه اسناد و مدارک مبنی بر مالکیت خودرو و ارائه دادخواست الزام به فک پلاک موضوع را پیگیری و خودرو را آزاد نماید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست الزام به انتقال سند تقدیم کنید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام می توانید به استناد قرارداد فروش از ایشان شکایت کنید