مشاوره حقوقی رایگان - تعقیب عملیات اجرایی در زمان دادخواست اعسار

با سلام
طی دادنامه ای محکوم علیه محکوم به پرداخت مبلغی به اینجانب شده است و رای قطعی است و اجراییه هم صادر شده. ایشان درخواست اعسار دادن و قبول شد که با توجه به نقص واضح با تجدید نظرخواهی من کلا دادخواست بدوی باطل شد. ایشان دوباره درخواست اعسار دادن و باز هم ناقص هست و این پروسه بیش از 6ماه هست طول کشیده و جلسه رسیدگی بعدی حدودا 4 ماه آینده است. من با توجه به رای تجدید نظر یک بار درخواست جلب دادم که پاسخی داده نشد. سوالم اینه که در این مابین من چه اقدامی میتونم بکنم؟ مثلا درخواست جلب یا وصول وثیقه؟ با چه عنوانی باید درخواست بدم که جلوی اطاله دادرسی گرفته بشه. آیا تا زمان مشخص شدن وضعیت اعسار عملیات اجرایی متوقف میماند اگر خیر اقدامات لازم رو راهنمایی بفرمایید. تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تا مشخص شدن وضعیت اعسار و صدور حکم قطعی اعسار کاری نمی توانید انجام دهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله باید در مورد اعسار تعیبن تکلف شود و عملیانت اجرایی بر اساس ان انجام میگیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا درخواست اجرای حکم را نمایید و سپس درخواست توقیف حساب بانکی و درخواست جلب را مطرح کنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

تا مشخص شدن دادخواست اعسار ، جلب نمیشود ولی می توانید اگر اموال ـ پول از ایشان سراغ دارید معرفی کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام با توجه باینکه دادخواست دوم ایشان خارج از یکماه مذکور درقانون داده شده، تقاضای جلب کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درخواست صدور اجرائیه و استعلام و توقیف اموال

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تا تعیین تکلیف اعسار جلب نمیشود اما اگر مالی از وی سراغ دارید معرفی و توقیف نمایید. مشکلی بود تماس بگیرید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام صرفاً در درخواست اول عملیات اجرایی متوقف می شود �ی در خصوص درخواست‌های مجدد اعسار چنین چیزی نیست و می توانید درخواست صدور برگ جلب و یا توقیف اموال اگر شناسایی شود نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست اعسار ایشان مانع از ادامه عملیات اجرایی نخواهد شد