مشاوره حقوقی رایگان - فراموشی گرفتن خلافکار

با عرض سلام خسته نباشید
بنده در حال نوشتن داستانی هستم و طی نوشتن این داستان پلیسی سوالی برای من پیش اومد
اینکه اگر فرد خلافکار دچار فراموشی شود و تمام جرم هایی که مرتکب شده است را فراموش کرده و مدرک هایی که دال بر خلافکاری این فرد هست هم نابود شده، چه اتفاقی برای این شخص می افتد؟ مجازات وی چیست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
فراموشی خلاف ها تاثیری در مجازات ندارد و اگر مدارک ها از بین بره و دادگاه مدارک کافی نداشته باشد حکم برائت صادر میشه و قابل مجازات نیست.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

هیچکس مجرم نیست مگر جرمی انجام دهد و اگر دلیلی نباشد برائت صادر می شود/

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام.اگر دلایل محکمه پسند برای دادگاه وجود نداشته باشه اثبات جرمی هم اتفاق نمی افتد و برائت صادر میشه.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر کسی نتواند اثبات جرم در خصوص این فرد داشته باشد هیچ اتفاقی نمی افتد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر دلیلی بر خلاف کاری وی یا یافت نگردد اصل بر برائت

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر کارگاه مثل پوارو زرنگ‌ باشد سرنخهای کوچک را میگیرد و متوجه جرم‌ میشود و مجرم‌مجازات میشود اینهم جواب داستان پلیسی

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اکثر خلاف کار ها انکار میکنند و چیزی یادشان نمی آید. خود شاکی باید دلایل و مدارک ارائه کند و دادسرا تحقیقات لازم را انجام می دهد. اگر دلایل کافی بود محکوم میشود اگر دلایل کافی نبود بیگناه شناخته میشود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
وقتی مدرکی برای اثبات جرم نباشد چه سالم باشد چه نباشد آن جرم ثابت نمی شود .

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اینکه خودش فراموش کرده موجب رفع مسئولیت نیست اما اینکه مدارک نابود شده یعنی امکان اثبات مجرمیت وجود ندارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

فراموشی مانع مجازات وی نیست. در صورت اثبات جرم مجازات خواهد شد. انشالا روزی داستانتان به دستم برسد و بخوانم.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید مدارک دال بر مجرمیت وجود داشته باشد اصل بر برائت می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

در اینجا پاسخ مشکلات مردم داده خواهد شد و نه قصه شما