مشاوره حقوقی رایگان - قدرالسهم انبار

سلام ملکی داریم که 120 متر زمین دارد ،و 3 طبقه ی 72 متری ،که طبقه اول در سند یک انبار با متراژ 69 متر قید شده ،میخواستم بدونم قدرالسهم این انبار 69 متری چقدر میشه از 120 متر زمین با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ارزش انها بسته به منطقه ملک یک دهم یا یک بیستم متر در نظر گرفته میشود

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

طرح سوال داراي ابهامات زيادي است و امكان ارايه طريق و پاسخ مناسب و دقيق بدون مشاوره تلفني يا حضوري مقدور نيست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از کارشناسان ثبتی جویا شوید