مشاوره حقوقی رایگان - حق طلاق

با سلام من یکسال هست عقد کردم . دو ماه اول شوهرم خیلی پیش من می آمد اما از ماه سوم به بعد فقط بعضی روزها یک ساعت پیشم میومد و شبها اصلا نمیومد و تمایلی به رابطه نداشت ..دو ماه پیش هم رفتیم سر خونه زندگی مون اما دوباره جای خوابش را از من جدا کرد ... الان هم بخاطر یسری مشکلاتی که پیش آمده و اموالش را به نام مادرش زده و بمن بی اعتماد بوده و بی حرمتی کرده من مهریه ام را اجرا گذاشتم اما میخوام طلاق بگیرم ... آیا با این توصیفات میتوانم حق طلاق را بگیرم؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

امکان طرح دعوی و شکایت برای شما وجود دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید وجود یکی از بندهای دوازدگانه را برای طلاق اثبات کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید عسر و حرج اثبات گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
فعلا تنها کاری که شما می توانید انجام دهید مطالبه مهریه و نفقه است و شما برای طلاق باید طبق شروط سند نکاح دلیل داشته باشید و فعلا نمی توانید دادخواست طلاق دهید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

درصورتیکه بتوانید عسروحرج خود را اثبات نمایید می توانید دادخواست طلاق بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام زوجه برای اقامه دعوای طلاق باید دلیل داشته باشد . بله شما میتوانید درخواست اجرای مهریه را
مطرح نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور طلاق شما دلایل قانع کننده برای اثبات ندارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید برای طلاق عسر و حرج خود را ثابت نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در این حد، مصداق عسر و حرج به نظر نمیرسد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

مهریه را اجرا بگذارید تا همسر توافق به طلاق کند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

امکان طرح دعوی و شکایت برای شما وجود دارد