مشاوره حقوقی رایگان - خسارت از مستاجر

سلام یازده سال مستاجر بودم صاحبخانه حالا میگه تخلیه کن و کل مبلغ رهن را میخواد بدروغ بابت خسارت برداره و پرداخت نکنه در حالیکه خسارتی را به منزلش نزدم راه حل چیه؟
روز اول توسط بنگاه این منزل را رهن و اجاره کردم و وضعش بهمین شکل بود خسارتی هم وارد نشده

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگرکه دداجاره نامه شرط خلاف نشده باشد یعنی پرداخت رهن را همزمان با تخلیه نکرده باشند تخلیه ملک طبق قانون بایدبعدازپرداخت رهن انجام شود وقبل ازپرداخت رهن امکان تخلیه وجودندارد شمانیزمیتوانید ملک راتخلیه کنید واگرایشان مبلغ رهن راپرداخت نکرد دعوای مطالبه وجه برعلیه ایشان مطرح کنید