مشاوره حقوقی رایگان - اعتراص به قرار منع تعقیب پرونده قتل

برادرم 2سال پیش بدست ماموران مواد مخدر قزوین دستگیر و در زير شکنجه فوت و با وجود جراحت از قبیل کبودی خراشیدگی شکم سینه و خونمردگی کبودی چشم و اثار کتک و شکنجه در پرونده قاضی قرار منع تعقیب صادر کرد ونترسای تنفسی علت فوت اعلام کرده ولی آثار شکنجه پزشکی قانونی تأیید کرد حالا بعد. 2سال امکان رسیدگی مجدد هست چی کنم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی برای بار چندم است ک سوال تان را مطرحمی کنید مشاوره این چنینی دردی از شما دوا نمی کند و باید یا به وکیل مراجعه کنید یا درخواست مشاوره نمایید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی صرفا در صورت کشف ادله جدید مطابق ماده 2780قانون ایین دادرسی کیفری امکان رسیدگی مجدد می باشد.
ماده 278
هرگاه به علت جرم نبودن عمل ارتکابی، قرار منع تعقیب صادر و به هر دلیل قطعی شود، نمی‌توان بار دیگر متهم را به همان اتهام تعقیب کرد. هرگاه به علت فقدان یا عدم کفایت دلیل، قرار منع تعقیب صادر و در دادسرا قطعی شود، نمی‌توان بار دیگر متهم را به همان اتهام تعقیب کرد، مگر پس از کشف دلیل جدید که در این صورت، با نظر دادستان برای یک‌بار قابل تعقیب است و اگر این قرار در دادگاه قطعی شود، پس از کشف دلیل جدید به درخواست دادستان می‏توان او را برای یک‌بار با اجازه دادگاه صالح برای رسیدگی به اتهام، تعقیب کرد. در صورتی که دادگاه، تعقیب مجدد را تجویز کند، بازپرس مطابق مقررات رسیدگی می‌کند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

فقط پس از کشف دلیل جدید که در این صورت، با نظر دادستان برای یک‌بار قابل تعقیب است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از نظر پزشکی قانونی مورد تایید و بررسی قرار گیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه پزشکی قانونی علت فوت را شکنجه اعلام نکرده است بنابراین پیگیری نتیجه ای نخواهد داشت.
ممکن است برادر شما قبل از دستگیری با شخص دیگری درگیر شده باشد و یا ممکن است با مامور آگاهی درگیر شده باشد.
به هر حال وجود آثار ضرب و شتم دلیل قتل محسوب نمی شود.

محمدحسین انصاری مهیاری

جناب آقای محمدحسین انصاری مهیاری :

کاربر محترم متاسفانه با توجه به قرار منع تعقیب قابل پیگیری نیست پس از 2 سال مگر ادله جدید و محکمه پسند داشته باشید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

امکان شکایت هست اما امکان رسیدگی و نتیجه گرفتن ...

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر حکم قطعی شده مدرک جدیدی دارید امکان اعاده دادرسی هست.

یک وکیل :

با سلام
باید پرونده مطالعه شود در حالت کلی فقط زمانی پرونده قابل رسیدگی است که اسناد و مدارک جدید ارایه شود و دادستان اجازه رسیدگی مجدد صادر نماید.

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

شما ده روز از تاریخ ابلاغ قرار منع تعقیب ، حق اعتراض به قرار را دارید

مینا احمدی

مینا احمدی :

اگر پرونده در پروسه رسيدگي بوده باشد بله امكان پيگيري مجدد هست بهتر است وكيلي براي مطالعه و بررسي وضعيت پرونده اختيار نماييد

شاهین غفاریان دانشمند

جناب آقای شاهین غفاریان دانشمند :

برای شکایت مجدد باید یک دلیل جدید پیدا کنید و درخواست تجویز ماده 278 آیین دادرسی کیفری رو از دادستان درخواست کنید.

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

بله میشه پیگیر شد ولی چون 2 سال گذشته بسیار بعیده به نتیجه برسید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

می توانید درخواست اعاده دادرسی مطرح کنید

نجات علی پور

جناب آقای نجات علی پور :

سلام بله در صورت وجود دلیل جدید با اجازه دادستان امکان رسیدگی مجدد وجود دارد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق اعاده دادرسی ماده 477 اقدام نمایید