مشاوره حقوقی رایگان - عنوان اعتراض منع تعقیب

سلام خسته نباشید.
عنوان اعتراض به قرار منع تعقیب در دفتر قضایی باید برای چه کسی باشد دادسرا ی محل صدور قرار یا دادگاه کیفری 2؟یعنی بنویسیم ریاست دادسرا یا دادگاه وبرای کدامیک ارسال کنیم؟ متشکرم

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

فرقی نمیکند ولی درستش ریاست محترم دادگاه کیفری دو میباشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است لذا در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

ریاست محترم دادگاه کیفری 2 استان ....
با سلام
احتراما ....

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

درست اش دادگاه کیفری 2 است. ولی از آنجائیکه اعتراض ابتدا به دادسرا ارسال شده و از آنجا به دادگاه فرستاده می‌شود، ریاست دادسرا هم اشکالی ندارد.

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

سلام بطرفیت دادگاه عمومی و انقلاب شهرستان مورد نظر

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادگاه کیفری 2 بهتر است