مشاوره حقوقی رایگان - ایا میشود به منع تعقیب اعتراض زد؟

کسی از من شکایت کرده بود و به من منع تعقیب خورده بود و به اون حکم جلب ولی بعد از یک ماه پیام اومد پرونده شما به شعبه 2 کیفری 105 ارجاع داده شد
دلیلش فقط به خاطر اعتراض اون بوده؟؟
یا روند طبیعی پرونده

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بنظر قرار جلب به دادرسی صادر شده است
البته اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

شاکی اعتراض کرده است و به شعبه 105 جهت رسیدگی به اعتراض ارجاع شده است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله قرار منع تعقیب قابل اعتراض است

ممکن است شاکی به قرار منع تعقیب اعتراض کرده باشد و پرونده به دادگاه ارسال شده باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر منع تعقیب خورده ولی مجددا به شعبه کیفری دو رفته بنابراین طرف مقابل اعتراضش پذیرفته شده

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مطابق قانون آیین دادرسی کیفری مصوب سال 1392 با آخرین اصلاحات سال 1394 قرار منع تعقیب ظرف 10 قابل شکایت است و مرجع رسیدگی به شکایت، دادگاه کیفری 2 است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شاکی اعتراض کرده است و به شعبه 105 جهت رسیدگی به اعتراض ارجاع شده است.