مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به قرار منع تعقیب

ضمن عرض ادب و احترام. متاسفانه شریک سابق بنده شبانه از فروشگاه من سرقت کرد و تمام اموال فروشگاه رو به سرقت برد،در دادسرا با وجود گزارش نامحسوس ضابطین قضایی،حفاظت اطلاعات قوه،7 شاهد،120 استشهادیه کسبه،استعلام دادستانی مالیاتی کشور،استعلام اتاق اصناف،مدارک مالکیتی فروشگاه اموال،ضبط دوربینهای مداربسته مبنی بر سرقت و ضرب و درگیری صبح زود در محل سرقت با بنده و متواری شدن ،بعد از دستگیری متهم ،قرار تامین کیفری 12 میلیارد تومنی ،اخذ دفاع آخر قرار منع تعقیب صادر شد.ظاهرا متهم ادعا کرده اموال برای خودش بوده که البته با اقدامات انجام شده در منافات بوده...پرونده ضمن اعتراض به قرار منع تعقیب حدود 4 ماه پیش در دادگاه کیفری 2 ثبت شد.بعد از 2 ماه ابلاغیه اومد جلسه رسیدگی به شکایت شما علیه متهم فلان.در جلسه متهم تفهیم اتهام شد و قاضی به ایشان فرصت 5 روزه جهت دفاع آخر داد.الان حدود 2 ماه است پرونده روی میز قاضیه...بهش گفتیم چرا رای نمیدی .میگه میدم حتما زود.خودش هم میگه پرونده کامله...اما رای نمیده ...متهم از ما شکایت نشر اکاذیب کرد که قاضی پرونده سرقت گفت خب شما مالباخته ای به خاطر اعتبارت حالا یه چیزی نشر دادی ..این نشر اکاذیب نیست...اما باز هم رای نداده...سوال اینجاست اولا اگر تفهیم اتهام کرده و دفاع آخر گرفته چرا تامین کیفری نزده؟ اگر تفهیم اتهام کرده و اون شخص متهمه چرا قرار رو نقض نکرده هنوز؟ آیا امکان داره ایشون مستقیم بدون کیفرخواست وارد ماهیت دعوا شده باشه؟ و اصولا چون تایید منع تعقیب زمانبر نیست این طولانی شدن و جلسات رسیدگی نشان از جلب به دادرسی میباشد یا خیر؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله مطلقا جرم نشر اکاذیب نیست و قرار منع تعقیب شما صادر خواهد شد و

نگران نباشبد با توجه به اظهارات
شما ، متهم محکوم خواهد شد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خیر رسیدگی دادسرا فرایند خودش را دارد و این روند لزوما به معنی جلب دادرسی یا منع تعقیب ندارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام پرونده نیاز به بررسی و مطالعه دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با توجه به توضیحات فوق الذکر بنظر قرار منع تعقیب صادر خواهد شد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و مستندات مربوطه است.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نشان از جلب به دادرسی است ولی هنوز وجدانش قانع نشده که رای به محکومیت وی بدهد عجله نکن

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوع شما را مطالعه کردم نیاز به بررسی دارد