مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی

با سلام و عرض ادب
اینجانب کارمند رسمی شهرداری و فرزند شهید هستم.آیا امکان انتقالی از شهرداری به اداره آموزش و پرورش است. و با توجه به پیگیری هایی که انجام دادم گفتند که امکان پذیر نیست.لطفا راهنمایی. با تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

انتقالی باید با توافق اداره مقصد و مبدا انجام شود

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام موضوع دارای ضوابط خاص است از ارگان مربوطه پیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

می توانید از بنیاد شهببد نامه بگیرید یا از طریق دیوان پیگیری نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به موافقت ارگان های مربوطه دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورت موافقت امکان پذیر است