مشاوره حقوقی رایگان - پارک خودرو اضافی در پارکینگ و مزاحمت در عبور و مرور ساکنین

سلام ، قریب به 15 سال قبل واحدی از آپارتمان 4 طبقه خریدم که سازنده آپارتمان ،مادر و دو برادر خود را در طبقه اول ساکن نمودند . در مدارک ثبت برای هرواحد یک پارکینگ در نظرگرفته ولی به تازگی دو خودرو پشت سرهم در پیلوت پارک میکنند که علاوه بر اینکه برای ورود و خروج عادی با مشکل روبرو شدیم ، دسترسی به خودروهای سایر طبقات هم با مشکل انجام میشود ، چند بار درخواست پارک یک خودرو را نمودیم ولی متاسفانه اعتنایی نمیشود . ضمنا چون والده ایشان فوت نموده اند ، از صاحب واقعی طبقه یک اطلاع نداریم ، لطفا دراین خصوص راهنمایی بفرمایید . باتشکر

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید بابت مزاحمت شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید عکس و فیلم بگیرید و با عنوان مزاحمت شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود شما می توانید با درخواست استعلام از اداره ثبت شکایت نمایید قبل از شکایت هم عکس و فیلم در اختیار داشته باشید.

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام طرح دعوای مزاحمت موضوع ماده 160 آیین دادرسی مدنی نمایید (در این دعوا ادعا می نمایید که طرفتان مزاحم تصرفات شما در مال غیر منقول یعنی مشاعات ساختمان شده است )

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید در خصوص رفع مزاحمت اقدام کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تامین دلیل بدهید و دادخواست ممانعت از حق

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

جهت شکایت رفع مزاحمت به استناد تامین دلیل اقدام نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

شکایت تصرف عدوانی و ایجاد مزاحمت و ممانعت از حق

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق قانون هر واحد فقط می تواند یک خودرو در پارکینگ پارک نماید مگر با موافقت همه مالکان شما میتوانید اقامه دعوا نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هر واحد مطابق سند یک پارکینگ خواهد داشت و هرگونه پارک اضافه خودرو بایستی با اجازه کلیه مالکین صورت پذیرد درغیر اینصورت جزء مصادیق تصرف عدوانی تلقی خواهد شد