مشاوره حقوقی رایگان - درخواست استعلام آدرس متهم

سلام وقت بخیر
بنده جلب متهم گرفتم برگه جلب از دادگاه به کلانتری به صورت سیستمی فرستاده شد وقتی به کلانتری رفتم میگن آدرس دقیق نیست برگه کلانتری مجددا فرستادن دادگاه . ایا میشه درخواست استعلام شماره ملی یا موبایل از مخابرات و ثبت احوال از قاضی بگیرم ؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله امکانپذیر است درخواست خود را به دفتر دادگاه بدهید

نسترن اسدی

سرکار خانم نسترن اسدی :

باسلام در حیطه اختیارات قاضی میباشد نانچه ضرورت داشته باشد بله

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله . بستگی به همکاری مقام قضایی و حساسیت پرونده دارد.اما راهکار دیگری نیز وجود دارد. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید درخواست دهید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

درود و سلام بستگی به همکاری مقام قضایی و حساسیت پرونده ونحوه اجراي احكام دارد.اما راهکار دیگری بنظرم نیز وجود دارد. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید