مشاوره حقوقی رایگان - عنوان دعوای حقوقی برای استرداد ثمن به قیمت روز ؟

با سلام و احترام
بند در سال 96 یک واحد اپارتمان در حومه ی کرج پیش خرید کردم و همان موقع تمام ثمن معامله را پرداخت کردم و خانه را تحویل گرفته ام و مبایعه نامه در بنگاه تنظیم گردیده، بعد از گذشت دو سال فردی پیدا شده و با قولنامه دستی ادعا دارد که این ملک را قبل از من خریده و همچنین فروشنده قبول دارد که ملک را قبل از بنده به شخص دیگری فروخته وبه علت اینکه مبلغ معامله را کامل پرداخت نکرده ، فروشنده هم به بنده فروخته . بنده اکنون خریدار دوم هستم . فروشنده جرمش در دادگاه کیفری احراز و قطعی شده است . اکنون تکلیف بنده چیست باید چه دعوایی در دادگاه حقوقی برای استرداد ثمن به قیمت روز و ضررو زیان طرح یا اقامه نمایم ؟ عنوان دعوا چیست ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
استرداد ثمن به قیمت روز ملک متنازع فیه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست ابطال معامله و استرداد ثمن معامله به نرخ روز بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به اظهارات شما جهت
اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی
مدارک و اخذ توضیحات بیشتر و گفتگو
خواهد بود